HJEM / BLOGG / Black Friday, vårt mål og rabattkode

Black Friday, vårt mål og rabattkode

På Black Friday i fjor stengte vi nettbutikken.
Det gjorde vi fordi vi synes den dagen representerer alt vi ikke liker med dagens bruk og kast samfunn.
Vi ville protestere, og det samme ønsket vi i år!

Heldigvis luftet vi disse tankene med kundene våre, og vi fikk mange gode innspill. Flere påpekte at verden ikke blir et bedre sted hvis de bærekraftige og etiske alternativene stenger ned. Faktisk så er det jo vår oppgave å gjøre de gode alternativene mer tilgjengelige! Hele døgnet, alle dager og hele året. Vi er enige med dem, så i år holder vi åpent! Tusen takk for avgjørende innspill!

Målet til Grønt Skift er å bidra til positive samfunnsendringer nettopp ved å gjøre det enkelt å ta etiske og bærekraftige valg. Vi ønsker å inspirere folk til å tenke kvalitet over kvantitet, og å planlegge sine innkjøp.

Ingenting er som vanlig i år, men snart er det jul, og mange vurderer å handle julegaver på nett. For å gjøre det ekstra aktuelt å velge etiske og bærekraftige gaver så tilbyr vi dere 10 % rabatt på alle ordinære lagervarer (utenom Bruktfunn) i hele november. Ved at tilbudet varer så lenge får dere god tid til å planlegge, og så er det jo deilig å bruke tiden i desember til annet enn gaver. Vi tror at 10 % rabatt er nok til at det blir en god deal for dere, men ikke så mye at folk kjøper ting de ikke trenger. Håper du er enig med oss!

Rabattkoden November10 gir 10 % rabatt på alle ordinære lagervarer unntatt Bruktfunn. Rabattkoden er gyldig til og med 30. november. Varer som kjøpes i november kan du bytte til og med 15. januar 2021.

 

PS! Dette var egentlig et nyhetsbrev, og det er første gangen vi publiserer ett nyhetsbrev, men ville dele disse tankene.
Vi har alltid sagt at de som følger nyhetsbrevet vårt skal få de beste tilbudene, så de fikk 15 % rabatt.
Ønsker du det samme så er det bare å melde seg på nyhetsbrevet 🙂
Du finner påmelding rett under her.