om oss

Jakten på grønt skift

Året er 2014. Jeg står inne på Storo Storsenter, og har akkurat spurt en litt småstresset dame, om de har noen økologiske klær på lur.

Ikke fant jeg det jeg trengte på Fretex, og som de åtte andre butikkene jeg hadde sjekket, hadde de selvfølgelig ingenting.

Jeg gikk hjem og tråla internett, men fant bare mye sært. Jeg leste om tekstilindustrien og ble nedtrykt.

Hvorfor skal det være så vanvittig vanskelig å tak i sertifiserte, økologiske og etiske klær av kvalitet? Det ville vi gjøre noe med.

Grønt Skift ble startet av Anders, for å gjøre det enkelt for deg og meg, å finne attraktive, etiske og miljøvennlige hverdagsklær.

Vårt formål

Gjøre det enkelt å finne klær av god kvalitet som godt ivaretar natur, mennesker og dyr.

Vi tror at de fleste faktisk vil velge etiske & miljøvennlige alternativer. Problemet? Det er for ofte dyrt, vanskelig å finne og dårlig utvalg & kvalitet.

Slik gjør vi det enklere for deg å velge bra.

Sertifiserte produkter

Stol på at tekstilene du kjøper virkelig er miljøvennlige, helsevennlige og etisk laget. Alle våre produkter er sertifisert fra en en nøytral og anerkjent tredjepart.

Bærekraftige materialer

For å produsere én t-skjorte av konvensjonell bomull, kreves det 2700 liter vann, og et lite vannglass med giftige kjemikalier. Heldigvis selger vi bare klær av bærekraftige materialer.

Kult utvalg

Du trenger ikke være hipster eller hippie for å handle bærekraftig. Her finner du kule hverdagsklær for alle. Håndplukket i samarbeid med våre kunder. Vi er nemlig opptatt av at klærne faktisk er ting du trenger.

99% av utvalget er vegansk.

Ved å kjøpe din neste t-skjorte her, kan du spare...

90%

Klimagassutslipp

2500 L

Kunstig vanning

1,6 dl

Giftige kjemikalier

Folka i Grønt Skift

Anders

[email protected]

+47 944 39 813

Ildsjel, evig optimist og gründeren bak Grønt Skift. Når Anders får en idé, slipper han den neppe før han har gransket den skikkelig. Du finner han bak en stabel bøker med obskure titler som ”Journey to the Ants”. Anders har en mastergrad i fornybar energi, og var en utilpass kontorrotte helt til han fikk nok og begynte å følge hjertet sitt. Anders er vennlig mot alle, blodig rettferdig og får alle til å le – selv på de gråeste mandagene.

Emily

[email protected]

+47 944 39 813

Organisasjonspsykolog, eks-ballet-danser, nå yogalærer, og blodfan av Jaa9 & OnklP. Emily er ekspert på å få andre til å føle seg vel. Hun er ram på gode formuleringer og setter ord på følelser, idéer og relasjoner som for Anders kun eksisterer i en sky. I Grønt Skift bidrar hun med det meste, men kanskje aller mest kommunikasjon og innholdsproduksjon.

Ann-Kristin Hexeberg er ansvarlig for sosiale medier og innholdsproduksjon i Grønt Skift

Ann-Kristin

[email protected]

+47 976 45 570

Handlekraftig, rettferdig og utforskende. Ann-Kristin har alltid et prosjekt på gang og du finner henne ofte i dyp konsentrasjon. Med et hjerte som banker for det grønne forsøker hun å gjøre verden til et litt bedre sted med bloggen sin – en tekst av gangen. Hun kobler gjerne av med yoga og turer i naturen, og har en aldri så liten besettelse for minihus. I Grønt Skift er hun ansvarlig for kommunikasjon, sosiale medier og innholdsproduksjon.

Deg?

[email protected]

Ser du noe som burde vært annerledes? Om du er interessert i å bidra eller et samarbeid bør du ta kontakt.

Vi ønsker all hjelp velkommen!