om oss

Jakten på grønt skift

Året er 2014. Jeg står inne på Storo Storsenter, og har akkurat spurt en litt småstresset dame, om de har noen økologiske klær på lur.

Ikke fant jeg det jeg trengte på Fretex, og som de åtte andre butikkene jeg hadde sjekket, hadde de selvfølgelig ingenting.

Jeg gikk hjem og tråla internett, men fant bare mye sært. Jeg leste om tekstilindustrien og ble nedtrykt.

Hvorfor skal det være så vanvittig vanskelig å tak i sertifiserte, økologiske og etiske klær av kvalitet? Det ville vi gjøre noe med.

Grønt Skift ble startet av Anders, for å gjøre det enkelt for deg og meg, å finne attraktive, etiske og miljøvennlige hverdagsklær.

Følg oss på instagram for nyheter og rabattkoder!

Vårt formål

Gjøre det enkelt å finne klær av god kvalitet som godt ivaretar natur, mennesker og dyr.

Vi tror at de fleste faktisk vil velge etiske & miljøvennlige alternativer. Problemet? Det er for ofte dyrt, vanskelig å finne og dårlig utvalg & kvalitet.

Slik gjør vi det enklere for deg å velge bra.

Sertifiserte produkter

Stol på at tekstilene du kjøper virkelig er miljøvennlige, helsevennlige og etisk laget. Alle våre produkter er sertifisert fra en en nøytral og anerkjent tredjepart.

Bærekraftige materialer

For å produsere én t-skjorte av konvensjonell bomull, kreves det 2700 liter vann, og et lite vannglass med giftige kjemikalier. Heldigvis selger vi bare klær av bærekraftige materialer.

Kult utvalg

Du trenger ikke være hipster eller hippie for å handle bærekraftig. Her finner du kule hverdagsklær for alle. Håndplukket i samarbeid med våre kunder. Vi er nemlig opptatt av at klærne faktisk er ting du trenger.

Over 90% av utvalget er vegansk.

Ved å kjøpe din neste t-skjorte her, kan du spare...

90%

Klimagassutslipp

2500 L

Kunstig vanning

1,6 dl

Giftige kjemikalier

Folka i Grønt Skift

Monica

[email protected]

+47 973 41 743

Daglig Leder

Eier og daglig leder i Grønt Skift. Monica har en master i marinbiologi, 15 års erfaring fra norsk fiskerinæring, og er veldig glad i havet. Hun har tidligere vært en storforbruker, men den tiden er definitivt over. Nå er det minimalisme og miljøbevisste valg som gjelder. Hun er feminist og opptatt av rettferdig lønn til alle. Monica er modig, engasjert og gira på å gjøre en forskjell i den svært forurensende og uetiske klesindustrien!

Anita

[email protected]

Markedsansvarlig

Anita er utdannet digital markedsfører og har over 10 års erfaring i digitale flater. Hun er også utdannet økologisk hudpleier og er opptatt av rene kvalitetsprodukter hvor produsenten får en fair lønn for arbeidet som gjøres. Anita bor på landet og er opptatt av selvforsyning og å leve med sesongene i naturen og bruker mye av fritiden sin i kjøkkenhagen.

Anders

Styremedlem

Ildsjel, evig optimist og gründeren bak Grønt Skift. Når Anders får en idé, slipper han den neppe før han har gransket den skikkelig. Du finner han bak en stabel bøker med obskure titler som ”Journey to the Ants”. Anders har en mastergrad i fornybar energi, og var en utilpass kontorrotte helt til han fikk nok og begynte å følge hjertet sitt. Anders er vennlig mot alle, blodig rettferdig og får alle til å le – selv på de gråeste mandagene.
Styremedlem

Deg?

[email protected]

Ser du noe som burde vært annerledes? Om du er interessert i å bidra eller et samarbeid bør du ta kontakt.

Vi ønsker all hjelp velkommen!