Vårt formål

Gjøre det enkelt å finne klær av god kvalitet som ivaretar natur, mennesker og dyr.

Vi tror at de fleste faktisk vil velge mer miljøvennlige og etiske alternativer. Problemet? Det er for ofte dyrt, vanskelig å finne, og det er dårlig utvalg og kvalitet.

Slik gjør vi det enklere for deg å velge bra.

Sertifiserte produkter

Stol på at tekstilene du kjøper virkelig er mer miljøvennlige, helsevennlige og etisk laget. Alle våre produkter er sertifisert fra en en nøytral og anerkjent tredjepart.

Bedre materialer

For å produsere én t-skjorte av konvensjonell bomull, kreves det 2700 liter vann, og et lite vannglass med giftige kjemikalier. Heldigvis selger vi klær av naturmaterialer produsert uten skadelige miljøgifter.

Kult utvalg

Du trenger ikke være hipster eller hippie for å handle mer bærekraftig. Her finner du kule hverdagsklær for alle. Håndplukket i samarbeid med våre kunder. Vi er nemlig opptatt av at klærne faktisk er ting du trenger.

Folka i Grønt Skift

Monica

[email protected]

Daglig Leder

Eier og daglig leder i Grønt Skift. Monica har en master i marinbiologi, 15 års erfaring fra norsk fiskerinæring, og er veldig glad i havet. Hun har tidligere vært en storforbruker, men den tiden er definitivt over. Nå er det minimalisme og miljøbevisste valg som gjelder. Hun er feminist og opptatt av rettferdig lønn til alle. Monica er modig, engasjert og gira på å gjøre en forskjell i den svært forurensende og uetiske klesindustrien!

Alice

[email protected]

Driftsansvarlig

En tidligere rastløs eventyrer som har jobbet med alt fra å være fisker på sjøen, til dykkeleder i Honduras. Alice har slått seg til ro i Fyllingsdalen og opparbeidet seg 11 års erfaring innen nettbutikk. En jordnær dame som alltid har vært glad i naturen som nå synes det er utrolig spennende å lære om etikk og bærekraft innen klesbransjen.

Deg?

[email protected]

Ser du noe som burde vært annerledes? Om du er interessert i å bidra eller et samarbeid bør du ta kontakt.

Vi ønsker all hjelp velkommen!