VI GJØR MILJØVENNLIGE OG
ETISKE HVERDAGSKLÆR LETT TILGJENGELIG

standarder-sort-hvitt_web

STANDARDER

Dersom forbrukeren skal kunne stole på at tekstilene de kjøper virkelig er miljøvennlige, helsevennlige og etiske, er det nødvendig med sertifisering fra en nøytral og anerkjent tredjepart. De overvåker at de ulike kravene som er fastsatt blir overholdt.

MATERIALER

For å produsere én t-skjorte av konvensjonell bomull, kreves det 2 700 liter vann, og et lite vannglass med giftige kjemikalier. Heldigvis finnes det bærekraftige alternativer som økologisk bomull, bambusviskose, og tencel.  

Cotton

VED Å KJØPE DIN NESTE T-SKJORTE HER, KAN DU SPARE…

KLIMAGASSUTSLIPP
KUNSTIG VANNING
GIFTIGE KJEMIKALIER

DRØMMEN OM GRØNT SKIFT

FOLKA I GRØNT SKIFT

ALLE BEDRIFTER BESTÅR AV MENNESKER

Portrettbilde-web

ANDERS MOREN DAHL

Ildsjel, evig optimist og gründeren bak Grønt Skift. Når Anders får en idé, slipper han den neppe før han har gransket den skikkelig. Du finner han bak en stabel bøker med obskure titler som ”Journey to the Ants”. Anders har en mastergrad i fornybar energi, og var en utilpass kontorrotte helt til han fikk nok og begynte å følge hjertet sitt. Anders er vennlig mot alle, blodig rettferdig og får alle til å le – selv på de gråeste mandagene.

 

[email protected]
+47 944 39 813

_MG_5667-web

EMILY MOREN

Organisasjonspsykolog, eks-ballet-danser, nå yogalærer, og blodfan av Jaa9 & OnklP. Emily er ekspert på å få andre til å føle seg vel. Hun er ram på gode formuleringer og setter ord på følelser, idéer og relasjoner som for Anders kun eksisterer i en sky. I Grønt Skift er hun ansvarlig for kommunikasjon.

 

[email protected]
+47 954 62 147

Ann-Kristin Hexeberg er ansvarlig for sosiale medier og innholdsproduksjon i Grønt Skift

ANN-KRISTIN HEXEBERG

Handlekraftig, rettferdig og utforskende. Ann-Kristin har alltid et prosjekt på gang og du finner henne ofte i dyp konsentrasjon. Med et hjerte som banker for det grønne forsøker hun å gjøre verden til et litt bedre sted med bloggen sin – en tekst av gangen. Hun kobler gjerne av med yoga og turer i naturen, og har en aldri så liten besettelse for minihus. I Grønt Skift er hun ansvarlig for sosiale medier og innholdsproduksjon.

 

[email protected]
+47 976 45 570

about-3-4

DEG?

Illustratør; Mari-Helene Hvalbye
Fotograf bannerbilder på forsiden; Eline Jacobine
Hjelp til grafisk presentasjon; Veronika Bazika

SKAL VI SAMARBEIDE?

ELLER SER DU NOE VI BURDE GJORT ANNERLEDES – TA KONTAKT!
VI ØNSKER ALL HJELP VELKOMMEN.