VI GJØR MILJØVENNLIGE OG
ETISKE HVERDAGSKLÆR LETT TILGJENGELIG

standarder-sort-hvitt_web

STANDARDER

Dersom forbrukeren skal kunne stole på at tekstilene de kjøper virkelig er miljøvennlige, helsevennlige og etiske, er det nødvendig med sertifisering fra en nøytral og anerkjent tredjepart. De overvåker at de ulike kravene som er fastsatt blir overholdt.

MATERIALER

For å produsere én t-skjorte av konvensjonell bomull, kreves det 2 700 liter vann, og et lite vannglass med giftige kjemikalier. Heldigvis finnes det bærekraftige alternativer som økologisk bomull, bambusviskose, og tencel.  

Cotton

VED Å KJØPE DIN NESTE T-SKJORTE HER, KAN DU SPARE…

KLIMAGASSUTSLIPP
KUNSTIG VANNING
GIFTIGE KJEMIKALIER

DRØMMEN OM GRØNT SKIFT

FOLKA I GRØNT SKIFT

ALLE BEDRIFTER BESTÅR AV MENNESKER

Portrettbilde-web

ANDERS GIRE DAHL

Ildsjel, evig optimist og gründeren bak Grønt Skift. Når Anders får en idé, slipper han den neppe før han har gransket den skikkelig. Du finner han bak en stabel bøker med obskure titler som ”Journey to the Ants”. Anders har en mastergrad i fornybar energi, og var en utilpass kontorrotte helt til han fikk nok og begynte å følge hjertet sitt. Anders er vennlig mot alle, blodig rettferdig og får alle til å le – selv på de gråeste mandagene.

 

[email protected]
+47 944 39 813

_MG_5667-web

EMILY MOREN

Organisasjonspsykolog, eks-ballet-danser, nå yogalærer, og blodfan av Jaa9 & OnklP. Emily er ekspert på å få andre til å føle seg vel. Hun er ram på gode formuleringer og setter ord på følelser, idéer og relasjoner som for Anders kun eksisterer i en sky. I Grønt Skift er hun ansvarlig for kommunikasjon.

 

[email protected]
+47 954 62 147

Jørgen Indsetviken, digital markedsfører for Grønt Skift

JØRGEN INDSETVIKEN

Smart, nysgjerrig og digitalt kompetent, med en uvanlig aktiv fritid. På kveldene tilbringer Jørgen mye av tiden sin til MMA – både som trener og aktiv utøver på nasjonalt nivå. Jørgen er bråsterk, men svak for dyr, med en særlig weakspot for hunder. Han er særdeles hjelpsom og hardtarbeidende, ofte med et smil på lur. I Grønt Skift er han ansvarlig for digital markedsføring.

 

[email protected]
+47 995 79 854

about-3-4

DEG?

Illustratør; Mari-Helene Hvalbye
Fotograf bannerbilder på forsiden; Eline Jacobine
Hjelp til grafisk presentasjon; Veronika Bazika

SKAL VI SAMARBEIDE?

ELLER SER DU NOE VI BURDE GJORT ANNERLEDES – TA KONTAKT!
VI ØNSKER ALL HJELP VELKOMMEN.